OVER ONS

Waarom met ons samenwerken?

MUYBRIDGE…SERIEUS?

Heel serieus! En we kunnen zeggen dat hij de eerste hipster was. En hij had een lange baard. Maar dat is niet de reden dat we ons agency naar hem genoemd hebben.

Eadweard Muybridge was boekhandelaar, fotograaf, fantast, entertainer, wetenschapper, moordenaar, uitvinder, showman… een beetje zoals wij, een echt Zwitsers zakmes! Hij was de eerste motion designer en cinemaprojectie-boy.

Je moet hem ongetwijfeld kennen vanwege zijn fotografische decomposities van de paardenbeweging.

Onze visie bij MUYBRIDGE

We willen experimenteren.

Ten eerste hebben we net als Eadweard Muybridge zelf steeds proberen te vernieuwen. De medewerkers van MUYBRIDGE waren bij de allereersten die in het internet stapten in België, in 1995 al. We publiceerden in 1999 al virtuele 3D-werelden op het internet, en in 2006 interactieve video’s.

Kwaliteit eerst en vooral

Ten tweede zijn we, net als de fotograaf, gebeten door kwaliteit, en willen geen toegevingen doen zelfs als we daarvoor tot het uiterste moeten gaan.

Een vleugje waanzin.

En tenslotte zijn we net als Eadweard Muybridge gek van creativiteit ‘met een hoek af’ om tot de meest verrassende resultaten te komen.

De medewerkers van MUYBRIDGE

Gerda Van Damme

Gerda Van Damme is creatief, keynote spreker en artieste. Ze werkte jarenlang als communicatiespecialist en marketeer – zelfs op internationaal niveau.

“Ik verdiende mijn sporen bij C&K/Compane (agency voor audiovisuele communicatie en events), The Web Factory, Microsoft en Dreammachine. Zo bouwde ik een berg kennis over marketing op.  Ik gaf eveneens talloze conferenties over Kids Marketing in binnen- en buitenland en behoorde zelfs een tijd tot de 5% meest gelezen auteurs op SlideShare.
Ik schreef scenario’s voor uiteenlopende videoproducties voor grote en kleine klanten en beheers vlot de gangbare video editing software.
Maar daarnaast kende ik ook succes met tentoonstellingen in mijn ‘Salon van de Naiviteit’-reeks en video art producties, waarvan er een opgenomen werd in de officiële selectie van het internationale Arnhemse kortfilm festival in de jaren 90.”

CONTACTEER GERDA

4-talige ploeg

We werken in het Nederlands, Frans, Engels of Spaans. Voor andere Europese talen halen we met plezier ons woordenboek boven.

Interactieve video

We hebben geen schrik van een lijntje code. Interactieve video behoort tot specialiteiten van onze medewerkers sinds de jaren ’90. No kidding.

Marketeers

Wie maakt uw videoproductie beter dan medewerkers met een in vele jaren gevormde marketingachtergrond en grondige ervaring met A-merken?

Betrouwbaarheid

Een gegeven woord is een gegeven woord. We houden ons aan onze afspraken, zelfs al moeten we er bergen voor verzetten.

Liefde voor muziek

We hebben een speciaal boontje voor audio. Zonder swing riskeert uw beeld ‘so boring’ te zijn…

Creatief en artistiek

Gun uw audiovisuele productie extra inspiratie. Uw publiek is zelden gebaat bij platgetreden paden.

Vraag een vrijblijvende offerte   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactez-nous sans engagement !
Voulez-vous un devis sans engagement ? Cherchez-vous de l'information concernant la faisabilité de votre projet ? Remplissez le formulaire et nous vous contactons.


  J'accepte les conditions générales ainsi que la déclaration sur la vie privée

  Lizes les conditions générales et la politique sur la vie privée

  X
  Contacteer ons vrijblijvend !
  Wil je een vrijblijvende offerte? Of wil je meer informatie over de haalbaarheid van je project? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in en we contacteren je.


   Ik aanvaard de algemene voorwaarden en de privacyverklaring

   Lees de algemene voorwaarden en de privacyverklaring

   X
   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
   Beloofd: we vallen je enkel lastig als we iets te vertellen hebben. En zoals je kan verwachten zitten je gegevens veilig bij ons, we geven ze niet door.    Ik aanvaard de algemene voorwaarden en de privacyverklaring

    Lees de algemene voorwaarden en de privacyverklaring

    X