• MUYBRIDGE tells your brand story in today's media

Archives

N-Allo Ecard

1024 576 gerda van damme

De case In het kader van de eindejaarsfeesten realiseerde MUYBRIDGE voor N-Allo een ecard in video (bedrijf in de Engie holding).

read more

N-Allo

1024 576 gerda van damme

Het project N-Allo (Engie) heeft een uiterst gevarieerd dienstenaanbod, dat moeilijk onder één noemer samen te vatten is. MUYBRIDGE verduidelijkte dit dienstenaanbod door het voor te stellen met situaties uit het dagelijks leven waar N-Allo een impact kan hebben. De uitdaging N-Allo (Engie) heeft een uiterst gevarieerd dienstenaanbod, dat moeilijk onder één noemer samen te…

read more

Dreammachine

1024 576 gerda van damme

De case Voor Dreammachine, waarvan MUYBRIDGE de video marketing afdeling is, realiseerde MUYBRIDGE een showreel met een overzicht van enkele cases.

read more

Kids & Family Marketing Congress (KFM 2016)

1024 681 gerda van damme

Het project Promotievideo voor het door Kids Republic georganiseerde Kids & Family Marketing Congress (KFM 2016).

read more

Display ads

1024 576 gerda van damme

De case MUYBRIDGE realiseerde talrijke animaties voor display ad campagnes voor verschillende merken, zoals Microsoft, Carglass, Durex, Velux, Schoenen Torfs, Avance, Bristol, GE Money, MSN, Céréal, Base, Scholl, Gerlinéa, Silan, Persil, Diléa, Lampiris, Toshiba en vele andere.

read more

N-Allo (Vision movie)

1024 576 gerda van damme

De case MUYBRIDGE legt de visie van N-Allo (ENGIE holding) op de digitale toekomst uit aan de hand van een video die volledig met motion design geconceptualiseerd was, voor het publiek op een commercieel event.

read more